totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

"La bretxa digital a l'educació", tema principal del V Seminari Internacional de la Càtedra UNESCO-UOC


El V Seminari Internacional de la Càtedra UNESCO d'E-learning de la UOC, Combatre la Bretxa Digital des de l'Educació, tindrà lloc del 12 al 14 de novembre a Barcelona i comptarà amb la presència de ponents internacionals.

Del 12 al 14 de novembre, Barcelona acollirà el V Seminari Internacional de la Càtedra UNESCO d'e-learning de la UOC, que porta com a títol Combatre la Bretxa Digital des de l'Educació. A l'esdeveniment hi assistiran ponents internacionals com TIM UNWIN, Càtedra UNESCO en ICT4D de la Universitat de Londres, Ivan Krstic, exdirector de seguretat del projecte One Laptop Per Child del Massachussetts Institute of Technology; Linda Roberts, del Comitè Directiu de la comunitat de continguts educatius en obert Curriki; o Sugata Mitra, creador del concepte "Educació mínimament invasiva".

L'objectiu del seminari és debatre les possibles solucions pel problema, ordenar-les i analitzar experiències que han tingut èxit i on les TIC han jugat un paper important pel desenvolupament de l'educació. Els ponents volen demostrar que l'educació pot ajudar a combatre la bretxa digita

La inscripció està oberta fins el 10 de novembre
Més informació al web de la UOC i al bloc de la cátedra

Més, sobre...: ong , internet , UOC , bretxa , digital , iwith.org , congrés , barcelona
Traducció feta per Rita Soler Colin
el 02/11/2008
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss