totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Davant la crisi.... Forma't!


Iwith.org amb el suport de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya, i del Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç, en el marc del Pla Avança, t'oferix 4 interessants cursos perquè prenguis contacte amb les noves tecnologies TIC, i t'adonis de com t'oferixen una gran quantitat d'eines per a fer més eficient el treball en la teva organització.

Iwith.org, com ONG especialista a acostar les noves tecnologies a les organitzacions i a persones que no han pres un primer contacte amb les TIC, compte amb el suport d'aquestes organitzacions per a oferir quatre cursos On line que busquen acostar-te a les TIC, amb beca i abans d'acabar aquest 2008. Qualsevol persona interessada a prendre contacte amb les Noves Tecnologies, especialment els col·laboradors i treballadors de les organitzacions sense ànim de lucre, pot optar a aquesta oferta formativa on line amb beques 100%.

De què tracten els cursos ?

De vegades no ens adonem que la pàgina web de la nostra organització és un dels elements imprescindibles per a fer publicitat de les nostres activitats i difondre notícies. Per això necessitem una plataforma que sigui molt fàcil d'utilitzar i que ens permeti fer canvis de forma instantània, sense dependre de terceres persones. Hem triat 4 cursos que t'ajuden a treure-li partit al teu lloc web. Aquests són:

-L'àlbum de fotos i eines participatives de la web
-Les comunitats virtuals al servei de les organitzacions sense ànim de lucre
-La web com eina de captació de fons per a les ONL
-El correu electrònic: mail i webmail


En aquest link trobaràs informació sobre aquests i altres cursos que ofereix Iwith.org.
No t'oblidis de registrar-te abans del 30 de novembre per a assegurar-te una plaça ja que aquestes són limitades!

Amb el suport de: 

Més, sobre...: ong , internet , cursos , beques , tic
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss