totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Internautes! Feliciteu-vos de manera solidària les festes


Les organitzacions sense afany de lucre, particulars i dissenyadors han enviat les seves precioses postals nadalenques a Iwith.org i nosaltres les hem transformat en targetes electròniques que podeu usar per felicitar-vos les festes.

Escolliu la que més us agradi i amb el missatge que més us identifiqueu. Per enviar-la, només heu de fer clic clic a la foto de la dreta i així difondre el missatge de la teva entitat o de les ONL participants.

Aquí trobareu els dissenys seleccionats al Concurs de Disseny de Postals. De forma molt senzilla podreu personalitzar les targetes per felicitar els vostres amb un sol clic. A més a més, el programa us permet utilitzar els dissenys per fer calendaris.

No oblideu que podeu afegir un missatge a las targetes o bé escollir-ne una amb el missatge de la ONL que l'hagi dissenyat.

Endavant, ajudeu-nos a difondre els bons desitjos per Nadal!

Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss