totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Entrevista a la Guanyadora del Concurs de Postals


Monika Díaz, veneçolana resident a Espanya, és l'autora de "Nens Cantors", postal que va crear amb la finalitat de donar suport als seus amics de l'ONG Voluntaris pel món.

És mig veneçolana i mig espanyola. Fa un any i dos mesos que viu a Barcelona, des d'on va participar en el nostre Certamen.

Com et vas assabentar del nostre concurs?
Em vaig assabentar del concurs gràcies als meus amics de l'ONG  "Voluntaris pel Món" amb els quals vam col•laborar a través de FusionWeb fent dissenys.

Conta'ns de la teva trajectòria professional, i del teu objectiu al participar de la nostra iniciativa?
La meva trajectòria és de 10 anys com a dissenyadora gràfica, dels quals 9 els vaig dedicar a treballar en la empresa de cosmètics Avon per a Veneçuela, i en el 2007 em vaig traslladar a Barcelona on m'he dedicat a dissenyar pàgines web i tot material imprès per a Fusionweb.
El meu objectiu al participar en el concurs era col•laborar en la difusió de missatges solidaris aprofitant el Nadal i optar al premi per als meus amics de "Voluntaris pel món"

Què vas voler expressar amb el teu disseny?
Amb el meu disseny vaig pretendre expressar que el Nadal és un moment de l'any en el qual es desperten una sèrie de sensibilitats i sentiments que haurien d'estar vius tot l'any. Tots els nens del món, siguin del país que siguin i parlin la llengua que parlin, haurien de poder somriure i cantar feliços en Nadal, però també la resta de l'any.

Quina opinió et mereix la iniciativa de Iwith.org?
La iniciativa de Iwith.org em sembla una bona iniciativa per a donar veu als moviments solidaris i ajudar a estendre el seu missatge.
Crec que seria fins i tot bo que hagués iniciatives similars la resta de l'any.

Més, sobre...: ong , internet , concurs , disseny , postals
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss