totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Iwith.org assisteix a un esdeveniment important sobre TIC i Desenvolupament


Aquest pròxims 10, 11 i 12 de febrer del 2009, es portarà a terme a Xixon (Astúries), la 2a edició de la Trobada Internacional TIC per a la Cooperació al Desenvolupament (Encuentro Internacional de Cooperación al Desarrollo): Cooperación 2.0. iwith.org és entre els ponents. A causa de l’ interès de les associacions i la cobertura de la trobada, el termini de recepció d’inscripcions s’ha ampliat fins al 3 de febrer.

COOPERACIÓN 2.0 és un espai per a la trobada internacional, la reflexió i la sensibilització al voltant de la necessitat d’impulsar, fomentar i adaptar l’ús de les TIC a les polítiques, programes i projectes per al desenvolupament.

A la seva primera edició, de l’any 2008, es va voler marcar una línia de referència nacional i internacional en matèria de TIC i Cooperació al Desenvolupament en xarxa. La Trobada va facilitar l’intercanvi d’experiències entre els diversos agents implicats en la cooperació al desenvolupament per assolir un més gran coneixement sobre les aplicacions de les TIC com a part de la innovació en cooperació, de manera que es proporcioni visibilitat a les accions que ja s’hi estan portant a terme. Aquesta segona edició donarà continuïtat al debat, ja que se centrarà en la temàtica de la "Innovació".

Cooperación 2.0 va convidar tots aquells professionals de la cooperació al desenvolupament o de la societat de la informació que investiguen o innoven en l’ús de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació per a la Cooperació al Desenvolupament, a presentar les seves comunicacions en la II Trobada Internacional de Cooperació al Desenvolupament en el marc de la Societat de la Informació. Com a novetat s’hi van admetre formats en vídeo (a través de la plataforma YouTube), àudio o presentacions (a través de Slideshare) d’aquelles entitats que volguessin participar amb comunicacions o exposant projectes i que no poguessin desplaçar-s’hi.

S’hi van establir els 4 camps temàtics següents:

A. La Cooperació després de la Cimera Mundial per a la Societat de la Informació
B. Gestió del coneixement en la cooperació
C. Universitat i TIC per al desenvolupament
D. Innovació i creativitat local: lliçons des del Sud sobre aplicacions socials i empresarials de les TIC

També s’hi van acceptar comunicacions sobre els principals eixos de la conferència, tot i que no seran exposades en sessions presencials (però formaran part dels continguts generats per la Trobada).
Aquí pots revisar el programa de l’event. I no oblidis que les inscripcions són obertes fins al 3 de febrer. Més informació aquí.

Més, sobre...: ong , internet , TIC , desarrollo , gijon , encuentro , iwith.org
Traducció feta per Judith Belmonte
el 00/00/0000
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss