totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Sistema Conceptual present al Search Congress


El nostre beneficiari sistema conceptual presenta el seu treball al Search-Congress, al Palau de Congressos , on destaquen, a més, les presentacions de Google, Yahoo i Microsoft, entre d’altres.
,

Sistema conceptual presentarà el seu treball al Search Congress que es realitzarà del 28 al 30 de gener a Barcelona. La conferència titulada "Conèixer com coneixem, per cercar a la perfecció. El paradigma basat en el Sistema conceptual", serà el divendres 30 a las 18 hores al OpenCoffee del Palau de Congressos de Catalunya, a Pedralbes i tindrà lloc, el mateix dia que fan la seva exposició grans de les TIC com Google, Yahoo o Microsoft.

El Search Congress és el primer congrés de cercadors a Barcelona. Un tema únic, un format original, ponències de qualitat i experts de renom, tots els ingredients per oferir el coneixement essencial sobre els cercadors. L’esdeveniment està dirigit a los cercadors, seo - sem i search marketing. Es divideix en 2 parts: per una banda, els workshops, i per una altra, el congrés en si. Els workshops tenen lloc el primer dia del congrés, el dimecres 28 de gener 2009 a l’Hotel Rey Juan Carlos I. El congrés tindrà lloc els dies 29 i 30 de gener al Palau de Congressos, amb les conferències i el "Village" en paral•lel, que es composa dels Corners i diverses animacions.

Els Corners són Stands temàtics, amb un programa propi i amb un Padrí, expert en la matèria cadacascun. Funcionaran quasi continuadament durant tot el dia, i estaran situats dintre del "Village", un espai d’aprenentatge, col•loqui i networking amb una barra, sofàs i espais de relax. A continuació, una vista prèvia del programa que encara pot patir alguns canvis en l’organització dels horaris i dies de col•loquis.

Traducció feta per María Talón
el 00/00/0000
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss