totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Iwith.org llança el seu Certamen Literari 2009 "Dia Internacional del Llibre"


Aquest any, els relats curts, de no més de 5 pàgines són el centre. Como sempre, la idea és reduir la divisòria digital demostrant que Internet és una via de difusió de la cultura i accessible per tothom.

Si has escrit un relat curt, un conte o una poesia i vols publicar la teva obra., ja no tens excuses.  Has pensat mostrar el teu treball de manera virtual?

A Iwith.org volem fer-te una proposta solidària: nosaltres creiem que Internet no només ha de ser un espai per a la lectura de l' e-mail o de pàgines de informació irrellevant. Internet pot ser la finestra a la cultura i d'aquesta manera, una via per reduir la distància entre les persones.

Per aquesta raó, cada any, quan s'apropa la celebració del dia Internacional del Llibre,  convoquem el nostre concurs literari. Tots aquells que tinguin un relat curt, conte o poesia, políticament correcta, i no ofensiva, podran, gràcies a Iwith.org, publicar-la a Internet per fer-la accessible a tots els internautes.

A Iwith.org creiem que per a un escriptor aquesta vitrina és un bon punt de partida: l'any passat les descàrregues van sobrepassar els 10.000 clics de persones interessades en conèixer l' obra de autors que, potser per primera vegada, contaven amb un públic interessat en els seus treballs.Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss