totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

A Vic tindra lloc el lliurament de la segona edició dels Premis Blocs Catalunya: partipa!


Aquest dilluns 20 d’abril s’ha obert el període d’inscripcions a la 2a edició dels Premis Blocs Catalunya. Podeu inscriure els vostres blocs fins el proper 29 de maig. El període de votacions començarà l’1 de juny i durarà fins el 10 de setembre. L’acte de lliurament dels Premis Blocs Catalunya 2009 es celebrarà el 2 d’octubre a l’edifici El Sucre de Vic.Els Premis Blocs Catalunya són un certamen organitzat per l'Associació STIC.CAT, que vol promoure la creació i manteniment de blocs en català; així com donar-los a conèixer i premiar-ne els més interessants.  Els Premis Blocs Catalunya constan de vuit categories. Podran inscriure's als Premis Blocs Catalunya tots aquells blocs amb continguts de forma total o parcial en català que no siguin anònims.

Seguint l’organització de l’any passat, les votacions s’han dividit en dues fases. En primer lloc, seran els internautes els que escolliran els millors blocs. El període de votació anirà de l’1 de juny al 10 de setembre. En segon lloc, el jurat decidirà quins són els blocs guanyadors a partir dels que hagin quedat finalistes en les votacions a la xarxa. “La xarxa és una acció cooperativa i el nostre objectiu és donar valor a la feina que s’hi fa a través de la llengua i cultura catalana” ha subratllat la presidenta de l’associació STIC.CAT.

La presència de blocs en català a Internet ha augmentat en els últims anys, així com també la procedència dels blocaires. Tot i que l’origen dels blocs era d’ús personal “la funció de punt de trobada de diferents xarxes socials és cada vegada més present” ha explicat Milan, i ha assegurat que “la credibilitat i el rigor de la informació que s’hi troben ha augmentat en els últims anys”.

 

Més, sobre...: ong , internet , premis , bloc , català
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss