totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Entrevista a l' Autora del Llibre Guanyador del Certamen iwith.org


Katheryne té 18 anys i, fins ara, la seva escriptura ha estat vinculada als còmics i les il•lustracions. Coneix més l’autora de Lebiscuno, des de Cartagena, Colòmbia.

Va nàixer a Cartagena, Colòmbia, fa 18 anys. Estudia dues carreres de manera paral•lela: Tecnologia en Sistemes d’Informació i Disseny Gràfic. Reconeix que diàriament pensa en noves aventures, com podria ser el món si tan sols alguna de les seves idees es fes realitat.
A la seua curta edat ja té clar que l’escriptura no és afecció: "vull viuré d’açò i dels dibuixos, perquè dibuixar també forma part de mi".

¿Com naix la idea de participar al Certamen d’iwith.org?

Sempre he volgut i vull participar en concursos d’aquestes característiques, amb iwith.org se’m va presentar l’oportunitat i no vaig dubtar-ho.

¿Com t’assabentares del Certame
n?

Mentre cercava la reposta a un treball de la universitat, relacionat amb software lliure. En una de las pàgines, hi havia un enllaç d’iwith.org

¿Què sents després d’haver guanyat?

Alegria, sort, orgull. Tot un munt de sentiments que fan plorar de felicitat. (Ara sé que és el què senten les regnes de la bellesa).

¿Com naix Lebiscuno?


Lebiscuno naix de la meva vida, d’allò que vaig ser, sóc i vull ser. És mica per comprendre’m millor amb una mica d’aventura. Tot el que una xica somnia.

¿Quina és la teva trajectòria literària?

La meva trajectòria literària, tot i que semble estrany, naix de l’animé. M’agrada dibuixar i he creat moltes històries, dissenyant els personatges, desenvolupant la trama a través de tires còmiques, però, en realitat, no hi ha res millor que transmetre eixes històries a través de paraules. Fins ara sols he escrit un llibre complet es titula "Bajo la luz oscura", Lebiscuno és el segon. Però tinc molts projectes a nivell personal per a la creació de molts llibres més. Escriure i dibuixar són les meves dues passions.

Katheryn espera, en un futur, ser una escriptora i il•lustradora reconeguda pels seus bons treballs: poder veure, en paper i a moltes llibreries, les seves històries; poder veure, en moltes revistes, els seus dibuixos, sobretot, en sèries de televisió: "Somnie moltes coses, però allò que més somnie és que els meus somnis es fan realitat, concretament crear el meu estudi propi d’animació i, conjuntament, amb uns amics que s’interessen pel mateix, realitzar sèries animé pròpies. Òbviament, sèries basades en els llibres que escric", afirma.

Més, sobre...: ong , internet , llibres , campanya , certamen , lebiscuno
Traducció feta per Cristina Alemany
el 00/00/0000
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss