totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

El pròxim dia 17 de maig celebrem el dia d'Internet


Per anunciar-ho, el pròxim dilluns 11 de maig l'Organització del Dia d'Internet ha convocat una conferència de premsa amb moltes sorpreses.

A la conferència de premsa de la celebració del Dia d'Internet es donaran a conèixer els finalistes dels Premis d'Internet, l'entrega dels quals tindrà lloc el 13 de maig en un nou format.
A més a més, es farà la presentació dels actes més rellevants dels més de 400 que s'organitzaran amb motiu d'aquesta celebració. Alguns d'aquests actes, de gran impacte social i mediàtic. També s'entregaran a tots els assistents una caixa d'@rroves.

La història


La celebració del diadeinternet sorgeix per iniciativa de la Asociación de Usuarios de Internet (AUI) a la qual més tard es van afegir altres organitzacions que conformen el Comitè d'Impuls i que conviden a tota la societat a promoure activitats i esdeveniments especials amb motiu d'aquesta efemèride. L'objectiu és precisament difondre i promoure l'ús d'Internet a tota la Societat i aconseguir que Internet sigui cada vegada més accessible per a les persones que tenen alguna discapacitat.

La primera edició del diadeinternet va tenir lloc el 25 d'octubre de 2005. Posteriorment, durant el mes de novembre, la II Cumbre Mundial de la Sociedad de la Información celebrada a Tunísia, va aprobar, a instàncies d'Espanya, assignar el 17 de maig per celebrar el Dia Mundial de la Societat de la informació i va asumir com a propis els objetius proposats per el diadeinternet.

A partir d'aquest moment, en què la ONU convida a tots els països del món a celebrar aquesta efemèride i compartir data i objectius, la AUI está treballant per a què altres països celebrin el seu diadeinternet aprofitant tota l'experiència adquirida i posant a la seva disposició els recursos, la informació i la metodologia desenvolupats per aquells qui han participat en edicions anteriors.Esdeveniments especials
Aquí trobaràs alguns dels esdeveniments especials que a nivell mundial es duran a terme per commemorar el dia, també hi trobaràs el missatge que aquest any fa especial èmfasi en la protecció dels nens en el ciberespaci, molt en la línia del nostre últim bocatic !


¡Feliç dia!
 

Més, sobre...: ing , TIC , dia , internet
Traducció feta per Alba Mateos
el 11/05/2009
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss