totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Hacesfalta.org, el portal de referència del Tercer Sector, estrena nova cara


"Tu decideixen com, quan i a on" és l'eslogan de la nova versió 2.0 del portal de Hacesfalta.org, el qual, apart de moltes millores tecnològiques, incorpora espais oberts de participació per als usuaris.

Participar és la paraula clau del nou web de Hacesfalta.org, la idea de fons és impulsar la participació ciutadana en accions de voluntariat i així potenciar el canvi i la reflexió social. El nou portal és completament 2.0 i per tant permet refinar les cerques segons les preferències que volen realitzar algun tipus de voluntariat perquè trobin l'opció que millor s'ajusta al seu perfil. "Estem convençuts que la baixa participació espanyola en iniciatives de voluntariat no es deua manca d'interès sinó a les poques opcions per trobar una opció que s'ajusti a la disponibilitat de temps, ubicació geogràfica i aficions" afirma Arancha Cejudo, responsable de Hacesfalta.org

A més a més, s'ha incorporat un espai per a empreses, de manera que qualsevol empresa podrà publicar ofertes de feina relacionades amb el sector social.

Finestres de participació ciutadana

Una de les seccions amb més protagonisme és la que reuneix experiències dels usuaris. Les persones que ja han realitzat algun tipus de voluntariat expliquen i comparteixen les seves vivències. La secció d''Iniciatives', en què es pretén donar cabuda a totes les accions que ja s'estan duent a terme i per a les quals necessiteu l'ajuda d'altres persones, també cobra importància. S'inclouen apart altres espais participatius com el fòrum, organitzat per categories i el bloc, on es poden trobar notícies relacionades amb el sector social.

Des de la seva creació al 2000, Hacesfalta.org ha promogut 2800000 contactes entre ONG i persones interessades en realitzar un voluntariat. Compta amb més de 3 milions de visites mensuals i 350000 usuaris únics. Hacesfalta.org és un projecte de la Fundació Chandra.


Més, sobre...: ong , internet , 3er sector , hacesfalta , nuevo , portal , herramientas
Traducció feta per Laia Benito
el 12/06/2009
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss