totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

S'apropa la principal trobada artística juvenil a nivell europeu, que tindrà lloc a Girona i Vilanova


Uns 120 joves europeus, procedents de quinze països, participaran aquest estiu a Creativity.cat: Acte per a la Interculturalitat, principal trobada artística juvenil a nivell continental. Aquest aplec, que està coordinat per Neagènia Intercultural, soci d' iwith.org, reuneix a participants de 18 a 30 anys amb l'objectiu de fomentar la creativitat, la interculturalitat i la participació cívica.

Fa cinc any va néixer Creativity, un esdeveniment que per primera vegada es farà a Catalunya, Espanya, i serà organitzat per joves catalans. La trobada tindrà lloc del 6 al 15 d'agost entre els municipis de Vilobí d'Onyar (La Selva, Girona) i Vilanova i la Geltrú (Garraf, Barcelona). L'edició d'aquest any 2009 té com a eix temàtic l'aprenentatge intercultural i la participació activa".

La trobada es desenvolupa a partir d'un conjunt de set tallers artístics (teatre, circ i acrobàcies, disseny web i multimèdia, fotografia, vídeo, música i dansa). Els tallers i l'estada principal es desenvoluparan del 6 al 14 d'agost a la casa de colònies Ca Solà de Vilobí d'Onyar. Els joves treballaran de forma intensiva en alguna d'aquestes disciplines, que seran dirigides per professionals de diferents països. L'esdeveniment proposa també un festival final obert al públic, que tindrà lloc a la plaça de la Vila de Vilanova i la Geltrú, el 14 d'agost a les 18 hores.
 
Objectiu

Creativity.cat - Act for Interculturality combina l'aprenentatge i l'estímul artístic amb la convivència entre joves de diferents cultures. És finançat per la Unió Europea, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i la Generalitat de Catalunya. L'entitat catalana Neagènia Intercultural, soci d'Iwith.org, és l'encarregada de coordinar i executar el projecte a Catalunya, amb el suport de l'entitat grega Kids in Action. (Nens en acció)

Creativity és una trobada oberta a joves d'arreu, un espai i un temps per fer créixer les habilitats personals i l'expressió creativa a través de formes d'art alternatives. Els participants, mitjançant mètodes d'educació informal, experimenten la diversitat cultural per tal d'augmentar i potenciar sentiments positius com la solidaritat, el respecte per la diversitat, la coexistència pacífica i la participació activa.

La primera experiència de Creativity va ser el 2004 a Grècia (Creativity I, Pau i Solidaritat), una idea original de l'organització Kids in Action. Des de llavors i després de l'èxit de les 4 edicions següents, Creativity s'ha convertit en el punt de referència dels projectes europeus juvenils.

Quan? Del 6 al 15 d'agost de 2009 
On? Casa de colònies Can Solà, Vilobí d'Onyar (La Selva), i Vilanova i la Geltrú (Garraf).
Organitza: Neagènia Intercultural i Kids in Action
Més informació: Moi Maigí (630314134), Eduard Gutiérrez (658749649).  
Inscripcions
www.creativity.cat / info@creativity.cat
 

Més, sobre...: ong , internet , joves , circ , música , foto , vídeo , trobada , girona , barcelona
Traducció feta per Rita Soler
el 14/06/2009
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss