totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

III Edició Campanya Fotos Estiu Iwith.org: Aquest Estiu Retrata la Bretxa Digital


Fes-hi patent amb les teves instantànies la coneguda “bretxa digital” i participa al certamen Iwith.org estiu 2009. Una bona manera de contar amb un públic massiu per les teves fotos i donar un sentit a les teves vacances.


De segur que en les teves pròximes vacances portaràs una càmera de fotos. Iwith.org, ONG internacional amb seu a Barcelona i Suïssa, et proposa que amb ella captis instantànies, però amb sentit: que amb les teves fotos reflecteixis la bretxa digital i participis de la 3a edició del certamen de fotografies d’estiu iwith.org.

La bretxa digital es defineix com la separació que existeix entre les persones (comunitats, estats, països…) que utilitzen les Tecnologies d’Informació i Comunicació (TIC) com a una part rutinària de la seva vida diària i aquelles que no tenen accés a aquestes o, tot i tenir-ne, no saben ben bé com utilitzar-les i, per tant, treure’n profit.

La idea d’iwith.org és que durant aquestes vacances quan vegis que aquesta distància es reflecteix a la realitat, facis una foto i la comparteixis amb Iwith.org i els internautes que visitin el seu lloc.

Iwith.org
és una entitat sense ànim lucratiu que s’ha marcat com a missió potenciar les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) com a ferramenta de solidaritat i millora de la societat. Iwith.org, ajuda organitzacions sense ànim lucratiu de 4 continents perquè puguin comunicar i treballar millor a través de les seves web amb les solucions tecnològiques adequades a les seves necessitats. A Iwith.org creiem que la tecnologia i que internet són vehicles de desenvolupament i, per tant, qui quedi fora de les TIC, perd també una oportunitat per alcançar, per si mateix, un estat de benestar major. Traducció feta per Cristina Alemany
el 00/00/0000
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss