totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Iwith.org participa a la 2a trobada del Fòrum del Tercer Sector Ambiental de Catalunya


 Després de la primera edició que es va realitzar al febrer d'aquest any, aquest 16 de juny es tornen a trobar les entitats del tercer sector vinculades al medi ambient per a discutir sobre un tema fonamental extret del Primer Congrés: la identitat d'aquest sector. A través del seu cap de recursos, Ramon Bartomeus, iwith.org participa amb una ponència.

Després de la primera reunió del Fòrum del Tercer Sector Ambiental de Catalunya, on es van identificar els reptes del tercer sector ambiental al febrer d'aquest any, aquest pròxim dimarts 16 de juny se celebrarà la segona trobada per a abordar un dels temes que van sorgir al primer debat: la identitat del sector


Trobar els interessos comuns és un punt de partida per a arribar a assolir aquest repte. Amb aquesta reunió es buscaran vies de connexió amb la condició de posar en relleu punts de concordança que facilitin la visualització d'aquesta identitat comuna.

L'observatori del Tercer Sector, amb el suport del Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya, engega aquest projecte obert a la reflexió col·lectiva de les organitzacions mediambientals.

Durant el 2009 es realitzaran un total de quatre trobades

Dia i hora: dimarts 16 de juny, de 18.00h a 20.00h
Lloc: Museu de les Ciències Naturals (Passeig de Picasso, s/n) Barcelona
La inscripció és gratuïta, només fa falta omplir aquest formulari o trucar al telèfon 93.217.72.97
En aquest enllaç podeu descarregar la tarjeta de la convocatòria.

Com a resultat de la primera trobada s'ha elaborat una publicació amb els principals reptes identificats i els elements claus del debat. Os la podeu descarregar aquí.

Més, sobre...: ong , internet , tercer sector , medi ambient , fòrum
Traducció feta per Rita Soler
el 01/07/2009
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss