totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Aquest 16 de juliol els joves del Casal Can Palet a Terrassa visiten un Banc de Sang per valorar les donacions.El grup de nens i joves del Casal d’Estiu de Can Palet Terrassa, beneficiari de iwirth.org, tenen junt al Banc de Sang, un programa d´aprenentatge al servei: una proposta educativa que combina aprenentatge i servei a la comunitat en un porjecte en el que els participants es formen treballant sobre necessitats reals d´entorn amb l´objectiu de millorar-lo.

En aquest cas, personal del Banc de Sang ha asistit al Casal per educar els menors, futurs donants, sobre com es realitzen i perquè són importants les donacions de sang. Aquest 16 de juliol, els nois passaran el matí al Banc de Sang de la Mutua de Terrassa, a la Plaça del Doctor Robert, 5, per conèixer en directe el procés de donació i repertir begudes als donants i pacients.

Més informació:

Josep Rodríguez i Montserrat
Josep.rodriguez@canpalet.org


Traducció feta per Bea Laszlo
el 13/07/2009
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss