totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Ja pots saludar aquest any amb les postals solidàries del concurs d'iwith.orgJa estan disponibles i llestos per a enviar els dissenys finalistes del V concurs Iwith.orgde Postals de Nadal. El certamen està dirigit a postals sol.lidàries amb missatges de recolzament al tercer sector. La majoria de dissenyadors són Organitzacions sens Ànim de Lucre o persones que simplement busquen saludar d'una manera diferent.

El sistema d'enviament d'iwith.org és molt senzill: esculls un model, adjuntes un text, defineixes el color de la font i del fons, i amb un sol click fas arribar la teva salutació als teus éssers estimats.

En tot cas: atenció les organitzacions i persones amb creativitat. Encara és possible enviar dissenys ja que el concurs està obert fins el 18 de decembre. Dónali un sentit al teu talent i comparteix aquell disseny i missatge amb els internautes.

Iwith.org és una entitat sense ànim de lucre i la seva missió és potenciar les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) com a eines de solidaritat i millora de la societat. Iwith.org ajuda a organitzacions sense ànim de lucre de quatre continents perque puguin comunicar i treballar millor a través de les seves web amb les millors solucions tecnològiques.

A anteriors edicions els internautes van enviar més de 7.000 postals des del portal Iwith.org i es van servir més de 100.000 pàgines. Imagina la difusió que podria tenir el teu missatge i el teu disseny, si ho envies a aquest concurs!Traducció feta per vanessa moncayo
el 27/07/2009
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss