totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Presentem experiències d'Iwith.org en el Global Forum UN-GAID


Iwith.org convidat a Monterrey (Mèxic) al Global Forum 2009: ICT & Innovation for Education on presentarem la nostre experiència sota el títol Involving young people in Innovative Educational ICT Initiatives

Nacions Unides 2008Al març de 2008 en Jordi Durant president i CTO d'Iwith.org va ser convidat a New York a portar la nostra experiència a la reunió de l'UNGAID Global Alliance for ICT and Development sota el lema ”Nacions Unides Reunió sobre la Web 2.0 – Nous mitjans, emprenedors i noves Oportunitats TIC en mercats emergents"

En aquesta ocasió tornem a una sessió del UNGAID a Monterrey, Mèxic a parlar de innovació en la educació, es tracta del Global Forum 2009: ICT & Innovation for Education on Ramon Bartomeus, Cap de recursos d'Iwith.org presentarà la nostre experiència al Involving young people in Innovative Educational ICT Initiatives, el taller moderat per ICVolunteers, un dels nostres partners estratègics.També serem presents al lliurament de premis del WSA, World Summit Award és la iniciativa global nascuda en el si del World Summit on the Information Society (WSIS) en el marc de Nacions Unides com a contribució del Govern Austríac, per promoure la innovació en el camp de les TIC i els e-cotinguts per la millora del desenvolupament. Iwith.org es membre de WSA des de 2004.

Aprofitant el viatge treballarem amb Corresponsal de Paz un dels nostres beneficiaris a Mèxic i visitarem la fira Expoayuda buscant noves aliances per millorar el món amb l'ús de les TIC. 

Més, sobre...: iwith.org , education , ict , united nations
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss