totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Conferències a l’Institut Jane Goodall: “Dos espanyols i 141 ximpanzés, el desafiament de la conservació al Congo”


El nostre beneficiari l’Institut Jane Goodall, t’invita a les conferències que Rebeca Atencia i Femando Turmo oferiran sobre el seu treball de rescat i rehabilitació de primats a la República del Congo. A més, es presentarà la Campanya Mobilitza’t per la selva.


La veterinària gallega Rebeca Atencia, Directora del Centre de Recuperació de Ximpanzés de Tchimpounga, compartirà les seves valuoses experiències al rescat i rehabilitació de primats al Santuari de l’institut Jane Goodall a la República del Congo. A través del seu testimoni, coneixerem de primera mà els problemes que afecten als ecosistemes africans i als animals que viuen en ells, així com els desafiaments dels projectes de reintroducció de primats a la selva. Femando Turmo, Coordinador de Comunicació de l’institut Jane Goodall al Congo, mostrarà els projectes d’educació i desenvolupament que es porten a terme a les comunitats locals per abordar els problemes que enfronta la conservació dels ximpanzés i els seus hàbitats. Alhora, l’Institut Jane Goodall presentarà “Mobilitza’t per la selva”, la campanya de reciclatge de mòbils per protegir els ecosistemes africans i ajudar al Santuari de ximpanzés a Tchimpounga.
Una possibilitat única de descobrir la realitat del Congo a través de dos espanyols treballant en el terreny, i de sumar-se a col·laborar amb els projectes que porten endavant.

CONFERENCIES:

Cataluña:


+ a Barcelona, el 5/9 a les 19hs a l'FNAC Triangle (en front de Plaça Catalunya)

Galicia:

+ a Oleiros, el 14/9 a la seu de CEIDA, Castillo de la Cruz (hora a confirmar www.ceida.org)
+ a Ferrol, el 16/9 a les 20h a la seu de la Fundació Caixa Galícia (Plaça de la Constitució, s/n)
+ a Lugo, el 17/9 a les 20h a la seu de la Fundació Caixa Galícia (Plaça Major, 16)
+ a La Corunya, el 22/9 a les 20h a la seu de la Fundació Caixa Galícia (Cantón Grande, 21-23) (www.obrasocialcaixagalicia.org)

Madrid:


+ a Madrid, el 5/10, fòrum FNAC, a les 20h a la plaça de Callao


Pots reservar plaça per les conferències escrivint a: info@janegoodall.es amb l’Assumpte: Rebeca i Fernando.
Places limitades segons aforament

Traducció feta per Bea Laszlo
el 04/09/2009
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss