totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Queden 3 dies per la participació d'Iwith.org al Fòrum del GAID a Mèxic


Ramón Bartomeus, Cap de Recursos d' iwith.org participa com a moderador i ponent dintre del Panell d'ICV, un dels nostres partners. Aquest fòrum cerca estimular la participació dels joves en iniciatives de TIC pel desenvolupament i a nivell sud-sud.

Queden escassos dies perquè iwith.org presenti les seves experiències a la reunió del Global Alliance for ICT4D, dintre del Taller del nostre partner ICVoluntarios,  titulat "Involucrar la gent jove en Iniciatives d'Innovació en Educació". ICV és una organització internacional, sense ànim de lucre, especialitzada en el camp de les comunicacions especialment les llengües, el suport a conferències i el cibervoluntariat. 

L'objectiu d'aquest workshop, amb ponents On line, i moderat per iwith.org, és facilitar l'intercanvi al voltant d'iniciatives TIC presentades per gent jove d'arreu del món. Aquesta serà la base de la discusió i intercanv, per identificiar els ingredients necessaris per millorar les pràctiques i projectes al voltant de les TIC pel desenvolupament. S'hi espera que la gent s'involucri amb iniciatives sud a sud i, també, amb iniciatives internacionals dirigides a pal·liar les necessitats socials i humanitàries més graus, especialment al món en vies de desenvolupament.

 A més, hi haurà informes des del terreny, gràcies a les vídeo conferències, que evidenciaran els mecanismes d'informació de la gent jove respecte a les TIC pel desenvolupament. Les experiències que es presentaran al workshop són les següents:

Joventut, ramaderia, agricultura, TIC's a la regió de Sahel 
Ponents:
-Soumaila Traoré, d'ICvoluntarios Mali
-Viola Krebs, ICVolunteers, Suïssa
Elles debatran al voltant d'un projecte que s'está implementant de Ciber-voluntaris sobre la consciència i educació agrícola i ramadera a la Regió de Sahel. El projecte implica un gran nombre de socis internacionals, en particular a Senegal y Mali.

Joventut, TICs i Educació Medioambiental Environmental Education in Brazil:
Ponente: Renata Moraes, Converdgencia / ICVoluntarios-Brasil,
Al món interconnectat actual, el medi ambient i el canvi climàtic han esdevingut temes d'importància internacional. Brasil és, normalment, considerat un pulmó planetari, ja que al seu territori està gran part de la selva amazònica. L'educació ambiental per la gent jove és fonamental en aquest context i les TIC poden fer el treball més fàcil. La presentació aporta els exemples d'ICV Brasil.

Joventut i Wiki-ensenyament
Ponente: Oumar Diamoutene, Youth and ICT, Mali
Al juliol de 2004, “Joventut i TIC-Mali” va ser fundada a Bamako. Des d'aquesta data s'ha transformat en un catalitzador d'iniciatives de l'oeste d'ÀfricaMillorar el món emprant les TIC per ajudar les organitzacions 
Ponente: Ramon Bartomeus, Cap de Recursos d'Iwith.org
iwith.org presenta dues experiències: el projecte e-learning  "Compartir para educar" realitzat a Mèxic, Guatemala, República Dominicana i Equador, i la trobada de joves europeus Creativity realitzada recentment a Catalunya.


 

Més, sobre...: ong , internet , iwith.org , icv , volunteers , gaid , monterrey
Traducció feta per Cristina Alemany Campos
el 03/09/2009
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss