totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Contes del Món, concurs de podcasts per a rescatar les tradicions dels pobles


L'Associació COMSOC – Comunicació Social, amb la col·laboració de Iwith.org i SICOM, convoca la primera edició del “Concurs de podcast - Contes del Món”, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. Els infants i joves de les escoles de la província de Barcelona de Primària i Secundària hauràn d'enregistrar un conte que parli de la seva cultura i enviar-lo en format MP3 als organitzadors de la iniciativa..


Explicar contes és un art molt antic que és viu encara a totes les cultures del nostre planeta. Aquest concurs vol contribuir al coneixement de les realitats socials d’aquestes cultures, en especial dels països en vies de desenvolupament segons l'Índex de Desenvolupament Humà (IDH), a la potenciació de la tolerància entre qui llegeixin o escoltin els relats i, alhora, ajudar-nos a fer descobrir les semblances i diferències entre totes les persones que compartim la Terra.

Poden participar tots els infants i joves de les escoles de la província de Barcelona de Primària i Secundària. Els autors d'aquests contes poden ser a títol individual o col·lectiu (en grup).Cada podcast haurà de ser un conte que reflecteixi la cultura i la vida d'un poble, amb preferència pels països en vies de desenvolupament humà d'acord amb l'IDH.

L'idioma vehicular del conte serà el català. Es podran introduir fragments en castellà i en altres llengües sempre i quan no alteri la comprensió del relat.

 

Música Lliure

D'acord amb les bases de Contes del Món - Concurs de podcast "La música del conte haurà de ser de creació pròpia o pertànyer a la família de la música lliure."

Si saps tocar algun instrument, ets un artista musical o formes part d'un grup de música i vols crear una melodia original per al teu conte sonor, fantàstic! Si no és així, cap problema. MusicaLliure.cat i COMSOC - Comunicació Social a partir del 28 de setembre t'apropen els músics d'arreu del món que comparteixen, senten i fan créixer la seva feina. És gratuït, legal i sense límits!Només has d'accedir a www.musicalliure.cat/contesdelmon i triar la música que més t'agradi!

Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss