totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Campanya de reciclatge de mòbils per a protegir els ecosistemes


Els mòbils que tots portem i gaudim, sense fixar-nos gaire en el seu procés de producció, estan carregats de mineral colta. El número de víctimes de genocidis humans al Congo que estan relacionats amb la mineria creix cada cop més. És una vergonya mundial on també hem de sumar tragèdies ecològiques de magnitud. Igual, més de trenta empreses, la majoria d’elles occidentals, segueix important els minerals del Congo. Equació fàcil.

“Mobilitza’t per la selva”és una campanya de l’Institut Jane Goodall Espanya orientada a la protecció dels ecosistemes africans. A través del reciclatge de telèfons mòbils, de forma senzilla i gratuïta, es tracte d’aconseguir “fons pels programes d’educació, conservació i desenvolupament del Congo i del Centre de Recuperació de Ximpanzés”.
Des de la Fundació Iwith.org ja cooperem amb el desenvolupament de la pàgina web de l'Institut Jane Goodall. Aquest cop ens hem sumat a la campanya col·laborant en els aspectes de comunicació Internet, i naturalment amb la participació al programa Ab·core amb el que ha estat possible la creació i actualització del nou lloc web https://www.movilizateporlaselva.org/es/quien.html

Per al Congo! Per Àfrica! Per un món millor! Mobilitza’t!

Traducció feta per Laura Rubio Martinez
el 30/10/2009
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss