totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Fòrum de les MicroONG


Vam estar en el  FORUM de les MicroONG

El fòrum va tenir lloc a l'Hotel Juan Carlos I de Barcelona els dies 27, 28 i 29 de novembre amb l'assistència de 50 persones plenes de cor, projectes i realitats

Wikihappiness, una entitat sense afany de lucre dedicada a promoure actituds solidàries, va ser l'encarregada de l'organització i coordinació, cosa que va dur a terme amb la discreció i prudència que la caracteritzen. El Primer Fòrum de MicroONG va ser un èxit i des d'Iwith.org ens alegrem d'haver participat en el naixement d'aquesta iniciativa.


Logo Forum MicroONGs
Fer un resum del fòrum en aquestes quatre ratlles és impossible, ja que l'atmosfera creada i l'esperit de la gent surten del que és habitual i del conegut per nosaltres fins i tot en entorns de projectes no lucratius i solidaris.

Divendres vam poder assistir a l'extraordinària presentació de Ramon Selles de l'Instituto Gestalt, qui amb una visió privilegiada ens va parlar del pas de l'economia de socis i voluntaris a la de patrocinadors i activistes. Dissabte va destacar la presentació de Sergio Cortés de CINK! i la seva visió sobre el web 2.0

La ponència d'Iwith.org es va centrar en explicar el que fan algunes ONG amb les nostres eines, tasca molt senzilla gràcies a la colaboració d'Escoles Compromeses, Alas para todos i Consultores Sense Fronteres, tots ells participants del fòrum i del programa Ab·core d'IWith.org.
Entre les organitzacions assistents, cal destacar els projectes de Streets of India i de Naya Nagar, els de Asturies x Africa i Active Africa a l'Àfrica i els d'IKATU i Cocreadores a Amèrica del Sud, aquests amb una enorme sensibiltat uruguaina, en la lína de Canvi.

Més informació a www.forumdelasmicroongs.com
i al Facebook.
Més, sobre...: iwith.org , ong , trobades
Traducció feta per Laia Benito Pericas
el 03/12/2009
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss