totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Ja Pots Enviar les Teves Postals Solidàries des d'Iwith.org


Les targetes porten el missatge solidari d'Iwith.org, una organització no lucrativa que treballa amb les Noves Tecnologies pel desenvolupament dels més desfavorits. Moltes organitzacions i ONG a més han enviat preciosos dissenys que permetran difondre el seu treball desinteressat i altruista.

Una gran quantitat de dissenys de postals de Nadal han arribat a la nostra pàgina Web com part del concurs de fi d'any. Moltes d'elles són dissenys de particulars, però la majoria pertanyen a ONGs i institucions sense ànim de lucre que porten implícit l'esforç i el missatge que motiva l'actuació altruista d'aquestes organitzacions.

A més, cada cop que enviïs qualsevol d'aquestes postals, portarà el missatge d'Iwith.org, una ONG experta en noves tecnologies on pensem que aquestes poden afavorir el desenvolupament dels pobles.

Si encara no has enviat els teus models, encara estàs a temps. Si encara no has enviat els teus Christmas, aprofita aquesta opció. Aquest Nadal dóna un bon sentit a les teves felicitacions de Nadal!

Per enviar-les és tan senzill com entrar a www.iwith.org/postcards y seguir les instruccions. A enviar postals!

Més, sobre...: postals , solidaries , iwith.org , concurs , nadal
14/12/2009
Margot Berg
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss