totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Entrevista amb Chiara Giacomini, guanyadora del premi "postal més enviada 2009" del concurs de postals de Nadal


Chiara Giacomi, una italiana de 34 anys que porta 10 anys a Barcelona, ha guanyat el premi de la postal més enviada del nostre concurs que va tenir lloc el desembre.
Hem quedat amb aquesta dissenyadora gràfica per saber més d'ella. Va fundar el seu propi estudi de branding fa un any: Chiara Giacomini | brand design.

- Chiara, Com et vas assabentar del nostre concurs?
"Una amiga ens va animar a participar. Era la meva primera vegada i de veritat, em va sorprendre molt saber que havia guanyat! "

- Quin era el teu objectiu en participar?
"En primer lloc, em va permetre conèixer més a fons la iniciativa d'Iwith.org i per a mi, era el primer pas per implicar-me en una iniciativa social fent servir les meves competències de dissenyadora. Vaig enviar dues postals: la corporativa i una més genèrica que al final va ser la més enviada.
També participar en un concurs així, em permet fer una mica de publicitat per al meu estudi. És una manera creativa de desenvolupar la meva xarxa de col·laboradors i fer conèixer les meves accions. "

- Què vas voler expressar amb la teva postal?
"Primer, una cosa molt senzilla. Per cap d'any volia donar les felicitacions tradicionals. La gent busca una postal que els agrada i que representa el seu pensament, és a dir, un feliç nadal i un prosper nou any . També vaig pensar en que fos una mica universal, així que no he posat al pare Noel ni les Reis Mags. A la meva postal hi ha només una missatge de pau i amor, desitjada d'una manera somniadora perquè a mi m'agrada que sigui Nadal i sembla que la gent comparteix aquest sentiment. "

- Què opines sobre la iniciativa d'Iwith.org?
"Em sembla fantàstica. Es tracta d'enviar bons desigs a la gent i alhora fomentar la creativitat. Per a mi, va ser una manera divertida per crear un missatge que em fa publicitat indirecta. Aquesta oportunitat també ens fa conèixer iniciatives d'altres ONGs. Per a mi, cada ONG fa un tasca fonamental al món modern. Llavors, qualsevol iniciativa augmenta de valor en el moment que té presència en l'Internet. A més, si aquesta presència és de qualitat, el valor es multiplica."

- Treballes amb ONGs?
"Des de fa un any que col·laboro amb Coco Diversity, l'ONG d'una amiga meva, Nuria Gracia. És una iniciativa de cooperació social que intenta resoldre problemes, com ara les mares adolescents a Cuzco, el Perú. Investiga el problema in situ i després, intenta trobar finançaments i col·laboradors per resoldre el problema a partir de la seva arrel.
La meva manera de recolzar la seva iniciativa era amb els meus coneixements. Al principi, tenia un contracte per crear el logo, després, vaig continuar ajudant-la per desenvolupar la seva estratègia. El punt era: buscar la millar manera per comunicar amb menys pressuposts. És una aventura molt emocionant donar vida a un somni i aquest és el somni de la meva amiga. Ho fa amb passió. Per a mi, això mereix tota l'ajuda i l'ànim que pugui donar. "

- Et ve de gust participar de nou en el nostre concurs?
"Clar que si! M'agraden les iniciatives socials d'Iwith.org. "

Quedem llavors per al pròxim concurs!

Més, sobre...: premi , concurs , iwith , postales
18/01/2010
Margot Berg
Traducció feta per Clara Garcia
el 20/01/2010
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss