totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Comunicació Ambiental Un èxit!


 Aquests dies 26 i 27 de febrer han demostrat que es pot realitzar un congrés des de la coherència en tots els sentits, respectant el medi ambient, invertint els mínims recursos, i aconseguint que el missatge es comuniqui des de cada un dels petits gestos dels participants.

Francesc Gómez al taller de Xarxes Socials
Més de 100 persones s'han reunit a Girona per formar-se i intercanviar propostes de comunicació ambiental

La formació en temps de crisi és més necessària que mai i l’àmbit ambiental és un sector en alça. Aquestes són les dues principals conclusions del 1r Congrés de Comunicació Ambiental, celebrat aquest divendres 26 i dissabte 27 a Girona. L’èxit de participació fa que l’organització es plantegi continuar amb aquesta cita bianualment.

En un context d’oportunitats per un canvi de model econòmic. Més de 80 inscrits i prop de 20 ponents han fet l’esforç en temps de crisis d’intercanviar eines i estratègies per difondre de manera eficaç les iniciatives ambientalistes que s’estan duent a terme a Catalunya i a l’Estat espanyol. El congrés, que ha tingut lloc a la Casa de Cultura de Girona, és la primera trobada d’aquesta temàtica que s’ha celebrat als Països Catalans i té per objectiu reforçar entitats i institucions i promoure la difusió de les iniciatives ambientals.

Des d'iWith.org hem tingut el privilegi d'organitzar el taller "Quines Xarxes Socials ens poden anar més be". En Francesc Gómez d'Intervida, conegut per ser l'autor de "El pequeño libro de las redes sociales" i jo mateix vam impartir dos tallers molt participatius mostrant les possibilitats de les xarxes amb dinàmiques de paper i llapis.

Els detalls es poden seguir a delicious i a twitter amb el tag #CST

Una presentació senzilla com tot el congrés, però molt adient.
Més, sobre...: congrés , medi ambient , girona , iwith.org
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss