totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Iwith.org us presenta el seu ximpanzé Kudia


Des del gener, Iwith.org està patrocinant un ximpanzé de l'Institut Jane Goodall, un beneficiari nostre. L'any passat, hem col.laborat junts pel projecte Mobilitza't per la selva. Ara, seguim amb el patrocini d'Kudia, un ximpanzé.

ChimpAmig@s és un programa de l'Institut Jane Goodall Espanya a través del qual es pot donar suport als gairebé 140 ximpanzés que viuen al Centre de Recuperació de Tchimpounga, a República del Congo. La gran majoria d'aquests han arribat com a nadons, després de ser decomissats a caçadors, traficants o particulars que els tenien com a mascotes. Sovint, els nadons han passat per experiències molt traumàtiques i arriben en condicions físiques i psíquiques molt baixes. Amb els cuidadors de Tchimpounga, els ximpanzés són atesos i viuen en grups en un entorn natural. Allà, desenvolupen les habilitats físiques, cognitives i socials que necessitaran per la seva futura reintroducció a la selva.

El nostre chimpacé es diu Kudia. El seu nom significa "menjar" en la llengua local Kituba. Kudia va ser rescatada d'un venedor de carrer que la tenia encadenada i amb prou feines li donava de menjar. Els primers dies al centre, sempre menjava molt i feia molta tendresa veure-la perquè estava molt flaquita però amb la panxa inflada per tanta menjar. Ara, està millor i la seva integració en el grup i el seu desenvolupament estan sent estat molt reeixits.

Amb el programa de ChimpAmig@ es, cada un es pot fer patrocinador i ajudar a la seva reintroducció. Amb les donacions, patrocinar un ximpanzé i és possible donar les cures, aliments i instal.lacions necessàries perquè tots els micos tinguin una segona oportunitat. Cada vegada que comences un programa, reps un certificat i al llarg de l'any rebràs informes periòdics amb les novetats sobre el teu ximpanzé i els seus companys que viuen al centre.

Tu també, pots donar suport als ximpanzés de l'Institut Jane Goodall: fes-te soci de la iniciativa!

Més informacions: Instituto Jane Goodall01/03/2010
Margot Berg
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss