totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Fent-ho bo i fent-ho bé: Iwith. org a l’IESE


Iwith.org va assistir el passat 26 de febrer a la conferència Doing Good and Doing Well de l’escola de negocis IESE a Barcelona. Organitzada conjuntament amb Net Impact, és l’esdeveniment acadèmic líder en negocis responsables, desenvolupament i sostenibilitat a Europa. Varem tenir el plaer de trobar-nos amb gent nova i interessant, així com amb estudiants preocupats per l’activisme i el desenvolupament sostenible.

     L’esdeveniment va constituir un gran èxit per a Iwith.org que va participar en la feria d’ocupació professional, on tenia el seu propi estand, i on varem tenir l’oportunitat de fer contactes i trobar-nos amb molta gent nova i interessant que es va acostar a la nostra taula. Per a molts estudiants Iwith.org va resultar un nou i excitant descobriment. Vaig poder compartir amb ells la nostra missió, el nostre treball amb ONGs i perquè estimem fer allò que millor fem. Els estudiants d’escoles de negocis eren brillants i autènticament interessats en involucrar-se en la millora del món mitjançant la tecnologia.
La conferència cerca expandir la consciència sobre el potencial dels negocis en l’àrea del desenvolupament sostenible i contribuir alhora a la comprensió dels avenços o idees més actuals en el terreny de l’atenció mèdica, l’energia, el medi ambient, les finances responsables i el desenvolupament social i econòmic.

Atrau professionals i estudiants de les escoles de negocis líders d’arreu del món. Aquest any es va omplir amb més de 650 participants i de 80 conferenciants per als dos panels i les sessions de discussions. És una conferència que obre, per als estudiants, múltiples oportunitats de carrera i de contactes a la xarxa, de manera que tenen la possibilitat de considerar fer carrera en les àrees dels negocis responsables, la sostenibilitat i el desenvolupament       


Durant l’esdeveniment ens varem trobar amb un dels nostres socis valencians, Carlos de la Varga de Field Interworld. També varem coincidir amb un altre soci d’Equador, Javier Ayala, amb qui treballem conjuntament en un projecte patrocinat per l’organització holandesa SNV World. A més a més varem tenir el gust de conèixer una jove promesa interessada en el càrrec de gerent d’associacions per a la nostra filial de Gènova. També varem contactar amb algunes organitzacions que comparteixen la nostra missió i objectius. Esperem tenir l’oportunitat de col•laborar-hi i endegar algun projecte en el futur.
Finalment, però no menys important, Marta Manné de la Fundació Prasad va permetre que l’entrevistéssim compartint amb nosaltres l’historial de la seva organització. Vegeu-ne a continuació la breu entrevista.

Traducció feta per Ricard Martí
el 23/03/2010
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss