totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Iwith.org col·labora en el Curs Disseny de Projectes de Resolució de Conflictes i Mediació Comunitària


Ens agrada instruir sobre allò que sabem fer, és per això que durant els mesos de juny i juliol partiparem com a part de l'equip docent del Curs online Disseny de Projectes de Resolució de Conflictes i Mediació Comunitària, aquest curs forma part del postgrau amb el mateix temari que ofereix des de fa 5 edicions la Universitat De Girona.


El curs, centrat en la gestió i resolució de conflictes, té com a finalitat permetre un apropament a les parts i criteris d'un projecte, la seva elaboració i la seva realització des d'un punt de vista preventiu, reactiu i estratègic.

D'aquesta manera, des d'iWith.org, com a experts a internet, tindrem l'oportunitat d'apropar l'alumnat a la importància de conèixer i gestionar les noves tecnologies en el camp de la resolució de conflictes. Sabem i creiem que internet ha canviat el món i per descomptat això ha influït en la manera de relacionar-nos entre els grups, això a la vegada afecta la forma com gestionem els conflictes, com els resolem i com els podem preveure.

El nostre Gerent de Recursos i docent del curs, Ramon Bartomeus, ens comenta que fa 200 anys un exemple de comunitat podria ser un poble on un conjunt de persones es coneixen i saben tot allò que fan els seus veïns, ara aquest poble és internet, on podem saber allò que fan els altres, inclús sense haver de preguntar-los-hi. Bartomeus, assegura que aquest coneixement que tenim dels altres grups i que ells tenen de nosaltres canvia diametralment les relacions, la manera en què es creen els conflictes, i en com podem resoldre'ls.

Iwith.org pretén preparar els alumnes del curs amb eines que els permetin tenir un procés comunicatiu beneficiós, de manera que obtinguin avantatges de la seva relació amb internet en la resolució de conflictes. La importància del bon ús de les noves tecnologies en la resolució de conflictes i mediació comunitària es troba en el dia a dia, como podria ser enviar un e-mail, recordem que cada cop que escrivim un correo electrònic, l'altra persona no interacciona amb la nostra mirada, to de veu o expressió, i hem de saber que el nostre missatge pot ser entès de diverses maneres. Si fem bé tot el procés, podem evitar que es generin conflictes i si se'n generen, tindrem eines per a apaivagar el problema.

Més info:

https://campus.resoluciodeconflictes.org


Traducció feta per Silvia Cidoncha
el 07/06/2010
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss