totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

La Biodiversitat en imatges


Durant l'any 2010, any internacional de la biodiversitat, ha destacat a Catalunya la Setmana de la Biodiversitat, brindant a iWith.org una nova oportunitat per a treballar en un projecte web al costat de la Xarxa de Custòdia del Territori i el Departament de Medi Ambient i Habitatge.

En tot el territori català s'han organitzat centenars d'actes relacionats amb la diversitat del patrimoni natural com per exemple: sortides i itineraris guiats per a descobrir el territori i les seves espècies, xerrades informatives, jornades i taules rodones, tallers pràctics, exposicions, concursos, jornades de voluntariat, etc. La Xarxa de Custòdia del Territori ha triat una vegada més les eines i acompanyament de iWith.org per a realitzar la web de la setmana en la qual cada organitzador ha pogut publicar els seus esdeveniments.
Fotografía guanyadora biodiversidad Olga Torne
La culminació de la setmana va ser el concurs de fotografia que va organitzar el Departament de Medi Ambient i Habitatge, en el qual han estat premiades les fotografies "Planaria" d'Olga Torni i "Marietes fent feina amb pugons" de Marc Sendra.

La Setmana de la Biodiversitat va assolir que milers d'assistents poguessin participar en centenars d'activitats, tallers, ecosafaris, excursions, visites guiades, conferències, jornades tècniques, projecció de curts i activitats lúdiques, que van estar distribuïdes en 37 comarques de Catalunya.Més info:

http://www.setmanabiodiversitat.cat/

http://www.setmanabiodiversitat.cat/album/BiodiversitataCatalunya

 

Més, sobre...: Biodiversitat , iwith.org , ab core
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss