totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

El Mes FAIRTRADE a Iwith.org: compartint cafè del bo amb amics i projectes


Durant el mes d’octubre, iWith.org ha recolzat la iniciativa Mes FAIRTRADE de l'Associació del Segell Fairtrade-Comerç Just. Vols saber com ha anat?

L'objectiu del Mes FAIRTRADE és impulsar el Comerç Just, donant a conéixer el Segell i els seus productes. Aquest any a iWith.org ens vam proposar participar en la campanya i ajudar a difondre què és el comerç just en totes les nostres reunions. 

Per això, hem ofert el el "Cafè del bo" a totes les persones que han vingut a reunir-se amb nosaltres a Barcelona: formacions, assesoraments, visites de cortesia... tothom estava disposat a deixar-se informar sobre el comerç just! Els materials facilitats per l'Associació del Segell FAIRTRADE - Comerç Just (tríptics, cubs, pins,...) han fet possible transmetre’l d’una forma més amena.

Els participants s’han mostrat encants de degustar tots els productes, no tan sols el cafè, també la xocolata, el te, el sucre, les coques d’arròs i altres coses "de les bones": tots naturals, ecològics i cultivats sota criteris de comerç just.

S’ha acabat el Mes FAIRTRADE però us seguirem informant sobre el Segell i els productes de comerç just a les nostres reunions sempre que així ho volgueu.

Visita la galeria amb les fotos del Mes FAIRTRADE 2010!


28/10/2010
Claudio Molino
Traducció feta per Judith Belmonte Rivera
el 02/11/2010
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss