totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

ACASC amb el suport de iWith.org


Sabies que el virus del VIH-Sida ha causat la mort de 10.000 persones a Catalunya? L'Associació Ciutadana Anti-Sida de Catalunya (ACASC) ha pres cura d'aquesta problemàtica social i des de fa més de dues dècades, enfoca tots els seus esforços en millorar la qualitat de vida dels que viuen amb aquest patiment.

 Suport emocional per afrontar dubtes i pors
Des de 1987, l'Associació Ciutadana Anti-Sida de Catalunya (ACASC) ha treballat per millorar la qualitat de vida de totes les persones que viuen amb VIH / sida, sense cap discriminació de sexe, edat, cultura o religió.

Aquesta organització sense ànim de lucre està avalada per 23 anys d'intensa tasca en el Barri del Raval de Barcelona, i també ha treballat uns altres 8 anys a la ciutat de Managua (Nicaragua).

Per ACASC, la dignitat no té fronteres, i gràcies a l'ajuda ciutadana i d'altres organitzacions socials, tenir cura i preservar els drets de les persones amb VIH / sida i les seves famílies, és ara una realitat.

Tallers, acompanyaments hospitalaris, assessories legals, i el sempre necessari suport emocional per als seus usuaris, així com per al seu entorn més proper, són només algunes de les activitats d'aquesta institució, que el 2006 va ser declarada com una "Entitat d'Utilitat Pública ".


A Nicaragua, gràcies a la col.laboració de contraparts locals, ACASC ha aconseguit reforçar els grups comunitaris, i una major consciència sobre el virus, especialment en les zones rurals d'aquest país, on les persones amb VIH / sida s'enfronten a seriosos problemes dediscriminació i aïllament.

Els esforços de la gent que treballa en aquesta organització no governamental no només estan encaminats cap a l'ajuda, sinó també cap a la prevenció d'una malaltia que ha causat la mort de 30 milions de persones, 10.000 d'elles a Catalunya.

Uneix-te i dóna suport al treball de l'Associació Ciutadana Anti-Sidade Catalunya (ACASC)!

Més, sobre...: iwith , acasc , sida , vih , barcelona
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss