totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

iWith.org en el Doing Good Doing Well Career Forum 2011
El divendres, 25 de Febrer, vam tenir el gran plaer de participar en el Doing Good Doing Well Career Forum. Aquest fòrum és part de la conferència organitzada pel Club d’Empreses Responsables, l'IESE (una filial de Net Impact), que dóna l'oportunitat als interessats en el desenvolupament d'una carrera empresarial responsable per complir amb els protagonistes principals implicats en el camp. Les organitzacions participants cobreixen una àmplia gamma d'àrees; incloent l'energia renovable, la inversió social, emprenedoria social, les microfinances, el desenvolupament, la sostenibilitat, la consultoria i la RSC per nomenar-ne uns quants.

L'esdeveniment atrau a professionals i estudiants d'arreu del món. En desafiar els participants a considerar el potencial del desenvolupament sostenible, el Doing Good and Doing Well Conference ajuda a desenvolupar noves i innovadores estratègies i models de negoci, així com a fomentar les relacions entre professionals de la indústria i estudiants de postgrau. 

Vam tenir el plaer de conèixer a molts professionals extraordinaris i estudiants interessats en l'activisme i el desenvolupament sostenible. I vam compartir amb ells la nostra missió i experiències. També vam poder entrevistar persones de les quals el seu treball i idees són de particular inspiració per a nosaltres.

Ens vam reunir amb Carles Bloss, el director de InCult - Iniciatives Culturals, una organització internacional, independent i cultural amb seu a Barcelona. Carles està treballant en un projectel molt interessant; El primer "museu a les fosques" d'Espanya, un Projecte Cultural excepcional que promou la trovada i el diàleg entre personatges de conditions diverses, al mateix temps que suposa una experiència sensorial i d'aprenentatge que trenca prejudicis sense provocar canvi de paradigmes. El Carles ens va explicar per què va venir al Fòrum IESE.Més, sobre...: iwith.org , fòrum , conferència
Traducció feta per Nuria Parera
el 03/03/2011
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss