totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Trobada Crowdfunding


iWith.org ha convocat als protagonistes del Crowdfunding a Barcelona

Desayuno Verde
iWith.orgha col · laborat des de fa anys amb algunes de les iniciatives de Crowd funding presents a Espanya, i durant 2011 va desenvolupar la investigació La solidaritat i jo.

A partir dels resultats de l'estudi i de l'experiència ajudant a les ONL en l'ús d'Internet es van detectar possibles sinergies per dinamitzar el sector, i el 18 de Maig de 2012 ens vam trobar amb les organitzacions protagonistes en la trobada convocada per iWith.org.

La trobada ha estat el primer pas de treball en xarxa entre set de les més importants plataformes de crowdfunding d'España, representades per Aleksandra Zemke de Smilemundo , Marisol García de Microdonaciones, Jil van Eyle de Teaming, David Levy de Mi grano de arena, Juan Sala de Verkami, Enric Senabre de Goteo, Carlos Hervás de Lanzanos que juntament amb Ramon Bartomeus de iWith.org han establert les bases de cooperació.

Coincidim en que el sector te per davant importants oportunitats de creixement, i al mateix temps alguns reptes que podem abordar conjuntament.  

El repte principal que aquesta iniciativa vol assumir serà ajudar a millorar la manera com els ciutadans ens impliquem en els projectes prenent un espai que tradicionalment havien ocupat les esferes del poder polític i econòmic.

En la trobada vam tenir una interessant videoconferència i un saborós esmorzar verd amb productes de Comerç Just y pastels del Senyor Pastanaga. 


smilemundo


Més, sobre...: crowdfunding , iwih.org
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss