totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

SenseCamp Barcelona – una font d’idees per a emprenedors socials


El dissabte passat iWith.org i Smilemundo van participar al SenseCamp Barcelona, organitzat per la branca local del moviment MakeSense, que té com objectiu principal ajudar als joves emprenedors a superar els seus reptes.

L’esdeveniment en sí va tenir lloc el dissabte, 27 April i va ser un dia molt especial pels emprenedors socials a Barcelona, els quals van tenir la oportunitat única d’unir-se amb altres emprenedors socials d’arreu d’Europa i de la resta del món per parlar de temes d’actualitat, intercanviar experiències I aprendre de cadascú al mateix temps que participaven en tallers I sessions altament interactives.SenseCamp és un aconteixement organitzat de manera autonòma, on els gangsters locals (membres del moviment MakeSense) es posen en contacte amb la comunitat local d’emprenedors socials i debaten amb entusiasme sobre  empreses socials provinents de l’estranger. Això crea un ambient on les idees es comparteixen i l’esperit cooperatiu es la norma.
Learning Journey at iWith.org
Els emprenedors europeus van tenir la oportunitat de visitar Barcelona d’una manera original el dia abans de l’esdeveniment. Van particpar en l’anomenat Learning Journey, amb la finalitat de presentar-se en l’àmbit d’emprenedors de Barcelona I donar-se a conèixer en la cultura local d’una manera distreta I entretinguda. Un dels grups va visitar la seu de iWith.org a Barcelona, mentre d’altres van anar als espais de col.laboració LabCoop i MOB, i el quart grup va visitar l’escola de ball Bacantoh.

El principal esdeveniment va comencar el dissabte al matí, amb el Mobile World Centre com amfitrió. S’hi van dur a terme xerrades, presentacions interactives I tallers creatius anomenats Hold-Ups, que tenen com a objectiu ajudar als emprenedors socials a superar els reptes que se’ls hi presenten. La idea darrera d’un Hold-Up és comptar amb un grup multidisciplinari de participants que generin solucions creatives a un repte o problema al qual s’enfronta una empresa social. Aquest procés està dirigit per un dels membres de MakeSense.


Hold-Up - Smilemundo

Smilemundo també va ser present en un Hold-Up i els participants van aportar algunes idees molt interessants que seràn implementades en un futur en aquesta plataforma de crowdfunding social.

Per rebre mes informació sobre el SenseCamp Barcelona vés al link: sensecampbarcelona.tumblr.com

I, és clar, aquest no es l’únic esdeveniment d’aquest any. El proper és SenseCamp UK, que tindrà lloc a Londres, del 7 al 9 de juny.

Si vols agafar inspiració de les histories dels emprenedors socials, o t’agradaria iniciar el teu propi projecte en un Hold-Up, o simplement t’entusiasma tot el que té a veure amb empreses socials, ens agradarà molt que formis part d’aquest esdeveniment. Per reservar lloc, vés al link : sensecampuk.tumblr.com

Per a més informació sobre el MakeSense movement i com participar-hi, vés al link: www.makesense.org02/05/2013
Igor Celikovic
Traducció feta per Gemma B.
el 06/05/2013
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss