totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Jornades de mentoria per a la inclusió


El dia 20 de juny, a partir de les 8:30, se celebrarà a Barcelona la Jornada Mentoria per a la inclusió, un esdeveniment social dirigit a tots els professionals i persones interessades en la integració, en la joventut, la interculturalitat i l'educació.

La jornada ofereix conferències amb experts del sector i taules rodones, amb l'oportunitat de confrontar i conèixer els projectes de Mentoria que s'estan realitzant a Catalunya.

Des iWith.org col · laborarem a l'èxit de l'esdeveniment oferint les intervencions en vídeo streaming, la creació de material audiovisual i la gestió de la comunicació en els social media de l'esdeveniment.

De moment ja pots veure aquest breu vídeo en primícia de la mà de These Glory Days.

Si vols sortir a la foto consulta el programa i omple la teva inscripció.


"La mentoria és un instrument d'intervenció social que promou la relació entre persones que voluntàriament s'ofereixen per proporcionar un suport individual a una altra persona que es troba en una situació de risc d'exclusió".

La Coordinadora Mentoria per a la Inclusió Social és una associació no lucrativa, que té com a objectiu enfortir els programes de mentoria de les entitats perquè siguin una metodologia eficaç per reduir la marginalitat i l'exclusió d'infants i joves en situació de risc social.

Video streaming: https://www.iwith.org/mentoriasocial/


Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss