totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

UFEED: Acabar amb la fam mitjançant una aplicació per a mòbil


Ajudar mai ha estat tan fàcil, tenim molt a compartir i ara podem fer-ho en uns quants clics.

Resulta irònic pensar que mentre en els països desenvolupats , l'obesitat i trastorns alimentaris com l'anorèxia són unes de les principals preocupacions , milions de persones en països en desenvolupament segueixen passant gana . Volem canviar aquesta realitat . Per a això i aprofitant els avantatges que ens ofereix la tecnologia , hem desenvolupat una manera de col · laborar fàcil i interactiva . Gràcies a la nostra aplicació en només 4 clics podrem , a través de microdonacions , enviar el menjar que ens sobra a aquells que passen gana .

App UFeed

De menjar compulsivament a ajudar col·lectivament
D'aquesta manera , utilitzant la nostra aplicació , cada vegada que anem a gastar diners en un caprici , com un gelat o un cafè , tindrem la possibilitat de donar-lo per finançar projectes que garanteixen la seguretat alimentària en països en desenvolupament . Donem l'oportunitat d' ajudar els altres alhora que un es fa un favor a si mateix .

UFeed recapta fons i dóna suport a la tasca de diverses ONG petites i mitjanes
UFeed selecciona i dóna suport aquells projectes que no es limiten a la construcció d'estructures o donació de béns , sinó que col · laboren capacitant a les poblacions desfavorides i donant suport a projectes locals fins que siguin autosostenibles . Aquestes ONG no reben fons governamentals ni el suport econòmic de grans donants , per això, l'esforç que duen a terme i els resultats que obtenen passen desapercebuts en la majoria dels casos.

Introduint interactivitat en l'àmbit de la cooperació
Els nostres usuaris podran comprovar l'impacte dels seus microdonacions , ja que mostrem quant es pot aconseguir amb una quantitat reduïda de diners . Enviarem informes mensuals als donants perquè comptin amb un seguiment dels projectes que donen suport . A més , UFeed no inverteix diners en màrqueting . Donem un bol d'arròs cada vegada que es comparteix una microdonació a les xarxes socials . Per tant , són els nostres usuaris els que promouen la tasca de les ONG que donem suport.

sobre UFeed
Aquest projecte va néixer com a iniciativa d'una ONG espanyola , YOOOU ( abans , Grup 2013) , l'objectiu primordial és trencar el cercle viciós de la pobresa donant beques d'educació i concedint microcrèdits a poblacions desfavorides en països en desenvolupament . YOOOU també col · labora a Madrid a través de tuuu Llibreria apropant els llibres a totes aquelles persones que ho desitgin , així com mitjançant el projecte MAIES , que consisteix a donar classes gratuïtes de suport extraescolar en col·legis.

Yooou manté un conveni de col·laboració amb iWith.org i Smilemundo per a la promoció del projecte UFeed i l'aprofitament de sinergies en la missió conjunta d'ajudar a la millora de la societat utilitzant les tecnologies de la informació i la comunicació .

¡Et convidem a descargar l'app! Si tens un Android clica aquí si tens un iPhone, aqui.

Més, sobre...: mòbil , app solidària
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss