totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Nova col·laboració amb el Consell d’Associacions de Barcelona


El Consell d’Associacions de Barcelona (CAB) i iWith.org han signat un acord que té com a objectiu principal promoure l’associacionisme a la ciutat de Barcelona.

beques assessorament
Arran d’aquest acord, les entitats membres del CAB podran sol·licitar les beques d’assessorament que iWith.org ofereix a ONG, associacions i projectes no lucratius. El comitè de beques d’iWith.org acceptarà aquells projectes presentats per entitats membres del CAB que estiguin relacionats amb la millora social mitjançant Internet.

Així, es proporcionarà suport per crear o millorar la web, gestionar o incrementar la presència a les xarxes socials, aprendre a utilitzar mes eficientment recursos on line, captació de fons, relació amb els socis, millora de la comunicació, increment de la visibilitat, treball en xarxa, e-learning, etc.).

El procés d’assessorament inclou una primera sessió per conèixer a fons el projecte i determinar objectius prioritaris, un document de recomanacions, propostes i recursos; i una segona sessió de consultoria per tal d’orientar en la implementació de les solucions proposades.

El CAB és la plataforma interassociativa de la ciutat de Barcelona. La seva missió és treballar per al desenvolupament de l'associacionisme i dels seus valors a Barcelona, tot construint un espai de participació, vertebració (territorial i sectorial) i d’interlocució d'organitzacions interessades en l'associacionisme.CAB

Més, sobre...: CAB , iwih.org , barcelona , associacionisme
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss