totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

iWith.org amplia la seva col·laboració amb l’Institut Jane Goodall


Gestionarà la beca Google Grant obtinguda recentment per l’entitat, valorada en un import anual de 120.000 dòlars.

Això s’afegeix  al suport en temes d’Internet i noves tecnologies que iWith.org ofereix des de fa temps a aquesta organització.

El passat mes d’abril, el vicepresident i director executiu de l’IJG, Federico Bogdanowicz, va visitar la seu d’iWith.org, on va recollir el tercer premi obtingut a #Solidariwith, el concurs de projectes solidaris organitzat per iWith.org per ajudar les organitzacions a millorar la seva visibilitat durant el període nadalenc.


L'Institut Jane Goodall és una organització global sense finalitat de lucre, fundada el 1977 per la Dra. Jane Goodall, prestigiosa primatòloga i activista que ha dedicat la seva vida a l’estudi i rescat dels ximpanzés. L’entitat treballa en l'apoderament dels ciutadans per actuar a favor d'un món més just i més sostenible, amb especial atenció i respecte cap als altres éssers vius.


Més informació sobre l’Institut Jane Goodall a www.janegoodall.es

28/05/2014
Rebeca Febrer
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss