totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

iWith.org participa a la III Fira d’Economia Solidària de Catalunya (FESC)


Els dies 24, 25 i 26 d’octubre tindrà lloc a Barcelona la tercera edició de la Fira d’Economia Solidària de Catalunya (FESC), organitzada per la Xarxa d’Economia Solidària, de la qual forma part iWith.org.

Sota el lema “Pot ser l'aventura d'un cap de setmana. O el projecte de la teva vida”, la FESC comptarà enguany amb prop de 180 expositors i un ampli ventall d’activitats programades: xerrades, presentacions de nous projectes, exposicions, debats, taules rodones, projecció d’audiovisuals, tallers per a infants... iWith.org hi serà present amb un estand dins de l’àrea de serveis a empreses i entitats.

En aquesta edició s'atorgaran per primera vegada els Premis de l'Economia Solidària, que volen reconèixer públicament la tasca que estan duent a terme les empreses de l'economia solidària.

Any rere any, la FESC s’ha anat consolidant com un esdeveniment amb projecció internacional que reuneix gran diversitat d’experiències i pràctiques de l’economia social i solidària del territori català. Inclou àmbits temàtics tan diversos com habitatge, alimentació, oci, coneixement, cooperativisme, comercialització justa, serveis a persones i empreses, finances i assegurances ètiques, inserció laboral, emprenedoria social, energies renovables, formació i educació, etc.

La fira tindrà lloc al complex fabril Fabra i Coats, al carrer Sant Adrià 20 (Barcelona).

Passeu a visitar l’estand d’iWith.org! Estarem encantats d’orientar-vos en tot allò que necessiteu relacionat amb el món d’Internet i les TIC i, a més, us podrem explicar el projecte d’emprenedoria i innovació social Red CreActiva, en el qual participem.


 

15/10/2014
Rebeca Febrer
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss