totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Vols formar part de la Xarxa CreActiva? Ja pots inscriure-t'hi a la web!


Ja s'ha llançat la web de la Xarxa CreActiva, un espai de trobada per a entitats, organitzacions, administració, particulars i sector acadèmic que vulguin estar actualitzats i vinculats a novetats sobre l'emprenedoria i la innovació socials.
 

A la pàgina es pot consultar informació sobre les diferents activitats que desenvolupa la Xarxa, com les Taules d'Incidència, els Laboratoris d'Emprenedoria i Innovació Social o el II Fòrum d'Innovació Social, previst per al mes de juny de 2015. També es pot accedir a novetats i informacions d'interès dins del sector.

En aquests moments s'està iniciant la difusió dels Laboratoris d'Emprenedoria Social que es desenvoluparan entre novembre i desembre d'aquest any a València, Madrid, Barcelona i Getxo, dirigits als joves que desitgin apropar-se al món de l'emprenedoria i la innovació socials des d'una perspectiva creativa. Ja es pot accedir a la inscripció a través d'aquest enllaç.

Actualment, la Xarxa CreActiva està conformada per les entitats Jovesolides, com a promotor del projecte, i iWith.org, Sinnergiak, Fundació Esplai i l'IVAJ, com a socis estratègics. Aquesta aliança té el seu origen en el I Fòrum Internacional per a la Innovació Social, celebrat en 2013, en el qual iWith.org va participar de forma activa.

CreActiva està totalment oberta a entitats i/o particulars que vulguin adherir-s'hi. El projecte compta amb el suport financer del Programa de Ciutadania Activa del Mecanisme Financer de l'Espai Econòmic Europeu 2009-2014, canalitzat a Espanya per la Plataforma d'ONG d'Acció Social i que busca l'enfortiment de la societat civil, la justícia social i la democràcia. Per estar al dia sobre el desenvolupament d'aquest programa podeu seguir l'etiqueta #CiudadaniaActiva o el seu perfil a twitter @Ciudadania_Act.

UNEIX-TE A LA XARXA CREACTIVA!

20/10/2014
Rebeca Febrer
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss