totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

El Festival Inclús arrenca motors


L’Aula d’Estudis Socials promou Inclús, el Festival Audiovisual de la Discapacitat, que se celebrarà els dies 29 i 30 de novembre, amb l’objectiu de difondre i visibilitzar treballs audiovisuals realitzats per persones amb discapacitat o que tractin aquesta temàtica. iWith.org col·labora en l’organització d’aquesta iniciativa, juntament amb d’altres entitats.

Amb el nom de Disdoc, el certamen va reunir l’any passat 53 participants d’arreu de l’estat espanyol i va portar a exhibició 13 treballs finalistes. Enguany l’objectiu és millorar aquests números i aconseguir incrementar-hi la participació. Per això, s’estan preparant una sèrie de tallers divulgatius i sessions de cinefòrum.

Participa-hi
La convocatòria del concurs audiovisual està oberta fins al 7 de novembre. Consulta les categories.

Sou una entitat? Doncs si teniu un vídeo promocional o reportatge de la vostra associació o bé heu enregistrat alguna de les vostres activitats en vídeo, també podeu participar a l’Inclús. Informa’t de com fer-ho!

T'agradaria col·laborar-hi?
Si ets una persona proactiva, pots fer de voluntari al festival. I si sou una organització o entitat, podeu contribuir-hi sent spònsor. Més informació.

Durant el festival es projectaran els treballs finalistes dintre de cada categoria i es lliuraran els guardons als guanyadors. Properament, es posaran a la venda les entrades per a l’esdeveniment. Segueix informat a través de la pàgina web!
 

20/10/2014
Rebeca Febrer
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss