totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

La Xarxa CreActiva es presenta a la Fira de l’Economia Solidària de Catalunya


Aquest proper dissabte 25 d’octubre, tindrà lloc la xerrada "Preparant la Taula de Diàleg per a la Innovació Social a Catalunya", en el marc de la tercera edició de la FESC.
 

iWith.org participa en el certamen, amb un estand informatiu, i ha organitzat una presentació del projecte CreActiva, l’espai de trobada per a entitats, organitzacions, administració, particulars i sector acadèmic que vulguin estar actualitzats i vinculats a novetats sobre l'emprenedoria i la innovació social.

L’objectiu és donar a conèixer aquesta nova iniciativa i animar la gent interessada a fer-se membre de la Xarxa. A més, s’explicarà quines són les activitats que s’hi desenvoluparan, com els Laboratoris d'Emprenedoria i Innovació Social, el II Fòrum d'Innovació Social o la Taula de Diàleg que es realitzarà a Barcelona el 19 de novembre.

La xerrada, que porta per títol "Preparant la Taula de Diàleg per a la Innovació Social a Catalunya", tindrà lloc d’11 a 12 hores a la sala David Santacana del recinte de la Fira (Fabra i Coats, C/ Sant Adrià 20, Barcelona).

Vine a visitar el nostre estand i a conèixer el projecte CreActiva!
 

22/10/2014
Rebeca Febrer
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss