totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

iWith.org signa un conveni de col·laboració amb la Fundació Rosetta


Aquesta associació té com a principal finalitat connectar voluntaris lingüístics amb organitzacions que treballen amb comunitats desfavorides.
 

La Fundació Rosetta lluita contra l'exclusió lingüística, que afecta avui dia uns cinc milions de persones al món. La conseqüència directa per a aquestes persones és un accés nul o insuficient a informació crítica relacionada amb la salut, l'alimentació, la seguretat o la justícia.

A través del portal Translation Commons (Trommons), impulsat per la Fundació Rosetta, les comunitats excloses tenen accés a una sèrie de serveis relacionats amb el llenguatge i la traducció, que a la llarga els permeten adquirir un millor i més ampli coneixement en aquelles temàtiques que afecten directament al seu benestar.

Fòrum Trommons’14
Els dies 3 i 4 de novembre se celebra a Londres Trommons’14, un esdeveniment que reunirà voluntaris, organitzacions, lingüistes, experts en tecnologia, emprenedors, etc., amb l'objectiu de compartir punts de vista i elaborar un pla de de acció integrador per al futur de la traducció sostenible.

iWith.org i el voluntariat de traduccions
A la Fundació iWith.org l'equip de voluntariat de traduccions va ser creat fa més de 10 anys. Amb el seu treball al llarg d'aquest temps s'ha pogut ajudar a projectes solidaris de 40 països a aprofitar les oportunitats que ofereix Internet.

Actualment, iWith.org participa a Trommons i anima tots els seus voluntaris a formar també part d'aquesta gran iniciativa, i així seguir ampliant la xarxa de traductors a altres projectes que ho necessitin.

Així mateix, iWith.org recomana a totes les organitzacions de la seva xarxa incorporar aquest servei en la seva gestió diària, ja que es tracta d'una eina de treball molt útil i fàcil d'utilitzar.

Coneix més a fons la Fundació Rosetta

Anima't a col·laborar com a traductor voluntari a Trommons!
 

31/10/2014
Rebeca Febrer
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss