totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Vols ser part del canvi social? Inscriu-te al Laboratori d'Emprenedoria Social de la Xarxa CreActiva!


Els dies 13 i 14 de desembre tindrà lloc a Barcelona un taller de 20 hores dirigit a joves interessats en l'emprenedoria social.
 

iWith.org i Jovesolides, dins del projecte Xarxa CreActiva, organitzen aquest taller que oferirà formació sobre creativitat, màrqueting i comunicació i competències digitals en vídeo i fotografia.

Es tracta d'una formació pràctica per despertar l'esperit emprenedor, la creativitat i la motivació per fer un canvi en l'entorn social, aprenent metodologies, eines i donant forma a les idees amb valor afegit.

Les places són limitades. No t'ho pensis i apunta't ja!

II Fòrum d'Innovació Social
Les organitzacions que conformen la Xarxa CreActiva ja estan treballant en el programa del II Fòrum d'Innovació Social, que se celebrarà en el mes de juny de 2015. Els protagonistes de la passada edició del fòrum ens expliquen en aquest vídeo què van aprendre i compartir durant l'esdeveniment.

Xarxa CreActiva és un espai de trobada per a entitats, organitzacions, administració, particulars i sector acadèmic que vulguin estar actualitzats i vinculats a novetats sobre l'emprenedoria i la innovació socials.

 

31/10/2014
Rebeca Febrer
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss