totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Tot el equip de iWith.org treballant en el nou Abcore rMail per a 2015


Ja fa 14 anys que vam començar a desenvolupar la plataforma de serveis d'Internet Ab·core, que al seu moment no només va marcar una fita en la gestió d'internet per a ONGs, sinó que va iniciar un camí que han seguit després les solucionis de programari en altres sectors.

Queda també lluny el dia en què ens vam marcar 2015 com a data de publicació del nou Abcore rMail, amb l'ambiciós objectiu de canviar tota la base tecnològica de programari i hardware, amb la màxima transparència per a l'usuari final, que només ha de seguir utilitzant les eines de sempre, però amb més velocitat, més comoditat, noves prestacions i millors resultats.

El camí ha valgut la pena. Aquests dies estem ja publicant rMail i queda molt poc per acabar la infraestructura de programari i passar a la fase final amb la nova infraestructura de hardware.

Gràcies per acompanyar-nos!

Més informació18/11/2014
Rebeca Febrer
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss