totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

iWith.org millora l'allotjament dels seus campus de formació online


Des de començaments d'any, els usuaris de les plataformes formatives online d'iWith.org gaudeixen d'un nou allotjament i una major velocitat a la navegació.

La Fundació iWith.org va ser una de les entitats pioneres en l'aplicació de l'e-learning als projectes socials i no lucratius, amb el projecte Compartir per educar, engegat en 2004 amb la col·laboració de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). El programa tenia com a finalitat fer arribar una educació de qualitat als nens i nenes dels països en vies de desenvolupament a través de les eines tecnològiques que ofereix l'aprenentatge virtual. Va ser aplicat amb èxit a Guatemala, Mèxic, República Dominicana i Equador.

Des de llavors, iWith.org ha continuat treballant en la seva missió d'ajudar a les organitzacions a engegar les seves escoles de formació virtual.

Ara, el 2015, es produeix una millora substancial en el funcionament dels campus de formació: la renovació de l'allotjament de les plataformes, que comporta un increment de la velocitat en les interaccions web, que amb tota seguretat ja hauran percebut tant els alumnes i docents, com els administradors dels campus.

Aquesta millora està disponible per a tots els usuaris sense cost addicional des del passat 6 de gener i s'emmarca dins del procés de renovació tecnològica que iWith.org està actualment realitzant en totes les seves línies de serveis.
 

19/01/2015
Rebeca Febrer
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss