totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

La Fundació iWith.org signa un conveni de col·laboració amb Ifeel Maps


Ifeel Maps és una guia saludable que promou i difon tot allò que es necessita per sentir-se bé amb un mateix, la pròpia comunitat i el medi ambient. A través de la seva pàgina web, facilita eines de cerca per trobar establiments compromesos amb el benestar i la sostenibilitat.

L'acord assolit amb la Fundació iWith.org es basa en la premissa que ambdues entitats comparteixen l'objectiu de treballar per un món millor i més sostenible. En el marc d'aquesta col·laboració, iWith.org oferirà beques d'assessorament sobre les oportunitats que ofereix Internet a totes aquelles organitzacions vinculades al projecte de Ifeel Maps.

Aquests són alguns dels serveis que incorpora Ifeel Maps:

Directori
Compta amb més de mil establiments a Espanya que aposten per una economia responsable, en sectors com alimentació, consum col·laboratiu, formació, hostaleria, maternitat i criança, mitjans de comunicació, etc.

Calendari d'activitats
Inclou xerrades, mercats, tallers, trobades… relacionats amb el món de la sostenibilitat, l'ecologia, el desenvolupament social i molt més.

Blog
Articles sobre temes relacionats amb la sostenibilitat, el benestar i la cura natural. Compta amb la col·laboració d'experts en diferents temes d'interès i és promogut per Ifeel Maps com una plataforma d'intercanvi de coneixements.

ECO mapa
L'ECO mapa, de moment realitzat a Barcelona, llista establiments, serveis i fundacions que tenen com a objectiu comú incentivar el consum conscient i responsable a la ciutat. La seva distribució és gratuïta i es realitza amb bicicleta. Es pot trobar en locals adherits i altres llocs d'interès com centres cívics i biblioteques.

A iWith.org estem encantats de treballar amb Ifeel Maps en favor d'una societat més responsable i compromesa!


 

22/01/2015
Rebeca Febrer
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss