totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

21 d'abril de 2015: Google ha posat data per renovar totes les webs


L'existència de moltes webs que no compleixen l'estàndard responsive i que, per tant, no es veuen correctament en telèfons i tauletes està fent perdre oportunitats a moltes organitzacions, i també està frenant el desenvolupament de la Societat de la Informació. iWith.org i Google aborden aquesta realitat amb propostes concretes.

Web Responsive
Google s'ho ha pres seriosament i des del passat 19 de gener està enviant correus als usuaris del servei Webmaster Tools, informant aquelles webs que no disposen de versió mòbil que aquest fet afectarà negativament el seu posicionament.

Després, ha fet un pas més i ha posat data a la utilització dels nous algoritmes que gestionen els resultats de les cerques. A partir del proper 21 d'abril prioritzarà les webs responsive adaptades a dispositius mòbils.

Per ajudar les organitzacions a aprofitar l'oportunitat, iWith.org ofereix el servei Actualització de webs responsive per a mòbils, que inclou avaluació, recomanacions i propostes de millora i que es pot demanar sense càrrec omplint aquest senzill formulari.

Aquest servei, complementat amb la gestió de les Beques Google, representa una important oportunitat per a totes les entitats.

Més, sobre...: responsive , web , telèfons , tablets , disseny
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss