totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Cas d'èxit – La renovació de Logo, Web i votacions a COMSOC


La creació de la nova web de COMSOC ha sigut un procés llarg en el qual s'han superat reptes interessants.

COMSOC és un grup d'educomunicació, és una escola de ràdio, una productora audiovisual, una editorial, una companyia d'espectacles, una cooperativa que ofereix tallers i moltes més coses. I donada la diversitat dels seus projectes, el grup té diverses pàgines web, fins el dia d'avui un xic inconnexes. 

L'objectiu de la renovació de la pàgina web era crear una imatge unificadora, un punt de trobada amb un nou logo que demostrés qui eren. I amb aquesta idea en ment, COMSOC i iWith.org van treballar de la mà dissenyant una pàgina web adaptada per a mòbils i tabletes, amb un disseny actual i fent servir l'Abcore Cadí que els permet una gestió multilingüe del site. 

El resultat és una pàgina i un logo consistent on es recullen tots els projectes del grup: el concurs de podcast, els espectacles, els tallers de ràdio, els documentals socials i els llibres i discs que han publicat, sense perdre en cap moment les pàgines individuals de projecte on encara es conserva tota la història i detalls.

Per altra banda, cada any, COMSOC organitza el concurs de Podcast, contes del món. Fins a la passada edició, les votacions es feien a través de hashtags al twitter, i això implicava una feixuga tasca de recompte al final de la votació. Per facilitar aquesta tasca, iWith ha integrat l'eina de votacions estrenada en motiu del solidariwith a la web i d'aquesta manera automàticament es podia saber el nombre de comparticions en Xarxes Socials. 
Web Comsoc.cat
Un cop ha finalitzat aquest viatge junts, #comsocesrenova i a nosaltres, ens agrada.

Més, sobre...: comsoc , casos d'èxit
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss