totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Red Acoge estreny els vincles amb la seva base social en fer servir la tecnologia Abcore


La federació i iWith.org han desenvolupat conjuntament un projecte que està començant a donar resultats.        


Red Acoge, una federació de 18 organitzacions repartides per tot el territori estatal, té com a objectiu promoure els drets de les persones d’origen estranger, immigrants i asilades en situació de vulnerabilitat. Per a dur a terme aquesta missió, les eines que ofereix Internet tenen un paper molt important a l’era digital. En un interessant viatge d’acompanyament, iWith.org i Red Acoge han aconseguit desenvolupar amb èxit un projecte que, entre moltes altres coses, ha millorat l’aparença de la pàgina web amb un disseny més lliure i ha facilitat un servei de webinars (seminaris en línia) amb interacció a través de videoconferències.


L’aspecte visual és un element fonamental per a convidar a l’usuari a quedar-se a la pàgina web que visita. És per aquest motiu que iWith.org i Red Acoge han aconseguit dissenyar unes plantilles per a webs que, al seu torn, han adaptat a dispositius com telèfons intel·ligents, tauletes o llibres electrònics a través de la tecnologia Responsive. A més, la pàgina web de Red Acoge compta ara amb una presentació molt atractiva dels formularis que la federació posa a disposició dels seus donants per tal que puguin fer la seva contribució econòmica de forma senzilla.


I no tot acaba aquí. Una altra de les novetats que hem implementat en aquesta experiència de treball en equip és la disposició d’una passarel·la de pagaments. Un cop l’usuari ha emplenat el formulari de dades personals per fer un donatiu, accedeix a una interfície on farà el pagament electrònic de forma segura. Aquest servei on s’autoritzen pagaments electrònics es coneix tècnicament com a passarel·la de pagaments i, a partir d’ara, la plataforma Abcore Cadí està preparada per utilitzar la tecnologia TefPay, un sistema especialitzat en mitjans de pagament electrònics que, de manera ràpida, eficaç i senzilla, garanteix una gran seguretat en el pagament. I com ho fa? TefPay elimina la possibilitat de fraus en fer servir codis criptogràfics que garanteixen una comunicació segura. A més, TefPay protegeix les dades del titular de la targeta gràcies a una normativa desenvolupada per les targetes de crèdit i dèbit per a totes aquelles empreses que emmagatzemen i/o transmeten dades de targetes com, en aquest cas, TefPay. D’aquesta manera, TefPay també ajuda a prevenir fraus i garanteix la seguretat.


Com s’ha esmentat anteriorment, també s’ha posat en marxa un servei de webinars en els que es fan servir eines com Go to Webinar o Go to Meeting i Red Acoge ha aprofitat aquesta novetat per a incorporar-la al projecte Sensibiliza amb l’objectiu d’oferir formació en matèria de gestió de la diversitat en els entorns laborals a totes les persones interessades, independentment del lloc en què es trobin. Aquesta iniciativa, a més, s’ha vist reforçada per l’ús del nou campus de formació en línia. D’aquesta manera, el campus de formació amb el que ara compten també s’uneix, per últim, a la llista de fites que són fruit de la col·laboració entre iWith i la federació Red Acoge. 

18/08/2015
Rubén Escobar
Traducció feta per Esteve Mata / Beatriz García González
el 20/08/2015
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss